30 oktober så föddes Gretas valpar, hon fick 4 tikar och 1 hane, tyvärr så överlevde inte hanvalpen, då Greta födde dom första 3 tikvalparna på 30 min, och sedan så stod det still en stund. Hon kämpade på med sina krystvärkar men valp nr 4 “hanvalpen” kom inte ut, hur mycket hon än tog i, så det hela slutade med att vi fick åka in och göra ett kejsarsnitt för att få ut dom sista 2 valparna, båda levde när dom kom ut men hanen som då suttit fast ett tag var väldigt svag. han levde i 1 dygn men förmodligen så fick han syrebrist och orkade inte längre. Dom 4 tikvalparna och Greta mår bra, och dom är redan 8 dagar gamla och har börjat öppna ögonen, valparnas födelsevikt låg på ca 240-260 gram så ganska stora valpar. valparna är 8 veckor den 25 december och är då redo att flytta till sina nya hem.